Hvordan sinne påvirker deg, dine vennskap og helsen din.

 In Business, StoppStress-metoden, Ukategorisert

IMAG0324

Alle mennesker blir sinna, av forskjellige grunner. Sinne er en svært sterk følelse som helt klart påvirker deg og menneskene rundt deg, om ikke den blir håndtert riktig.

Ekstreme sinneanfall kan resultere i at du sårer andres følelser. Det fører også til: konfrontasjoner og argumentering, slåsskamper, fysisk misbruk, og noen ganger vold mot en selv. Det er en del av det være menneske å reagere aggressivt når du føler sinne, men de negative følelsene fører til sammenstøt. Viss sinne er en vanlig følelse som forekommer ofte i livet ditt, skader du deg selv og andre, selv om du ikke hadde noen intensjon om å gjøre det.

Sinne påvirker livet ditt direkte. Bare et snev av sinne, kan påvirke ditt daglige strev, og enda mere kan intense sinneanfall gjøre det. Når du føler sinne, setter kroppen i gang «slåss-eller-flykt responsen», en psykologisk respons på angrep, trusler, eller følelsen av å bli skadet. Når du får en flykt-eller-slåss respons, går det en sterk strøm av blod fra tarmen til muskelen som forbereder eller trigger kroppen, til fysisk anstrengelse. Som en konsekvens av dette øker blodtrykket, hjerterytmen blir raskere og kroppstemperaturen øker. Sinne fører til frykt, bekymring og stress som gjør det vanskelig å gjennomføre en hvilken som helst oppgave den dagen. På arbeidsplassen mister folk interessen for å samarbeide med deg.  Hjemme kan de andre familiemedlemmene unngå å være i nærheten av deg. Fordi sinne påfører menneskene rundt deg negative følelser, kan de føle seg opprørte, redde, nedverdiget og irriterte eller ha andre negative følelser i forhold til deg. Før du vet ordet av det, har du støtt fra deg mennesker du jobber med, eller mennesker du elsker og bryr deg om.

Når du er konstant sint, blir ikke bare forholdet til mennesker du har rundt deg påvirket, du setter helsen din i fare også. Fordi sinne er en av de mest destruktive følelsene, trigger den kroppen til å avgi spesielle kjemikalier for å håndtere den negative følelsen. Et konstant, intenst sinne oversvømmer kroppen med stresskjemikalier, som skader hele systemet. Hvis du har konstante angrep av negative følelser, vil helseproblemer som hodepine, søvnløshet, fordøyelsesproblemer og mageproblemer øke. Hjertet og hjerterelaterte problemer som høyt blodtrykk, slag, hjerteinfarkt er relatert til sinne. I følge studier, er mennesker med sterkt og uhåndtert temperament, de som har tendens til å få kalkavleiringer i blodårene. Noe som er sett på som hovedrisikoen for hjerteinfarkt. I tillegg kan en sterk bølge av stresshormoner, føre til skader på innsiden av blodårene. For å si det slik: Konstante sinneanfall setter hjertet ditt i fare.

Med alle de negative effektene sinne har, er det svært viktig å finne en måte å håndtere det på eller avreagere på, som ikke skader andre. Det finnes trygge og effektive måter å håndtere sinne på, som fører til å du får et bedre liv. En av dem er å bli medlem av stopstress.no. Besøk nettsiden i dag og lær hvorfor stopstress.no har den beste løsningen når det handler om problemer knyttet til sinne.

Eller signer opp på vår nyhetsbrev ved å legge inn din email adresse under:

Recent Posts

Leave a Comment

Kontakt Oss

Kontakt oss hvis du har spørsmål eller lurer på noe!

Not readable? Change text. captcha txt

Start typing and press Enter to search