Harmoni-metoden Seminar

HVORDAN VI KAN HJELPE DEG

Seminar med Harmonimetoden

Vi holder seminar for små og mellomstore grupper der vi benytter harmonimetoden til å effektivisere bedriften og samspillet mellom de ansatte. Det er også få plasser som passer bedre enn Hemsedal til team building aktiviteter. Vi skreddersyr en pakke for grupper fra 5 til 80 personer. De fleste gruppene ligger mellom 10-25 personer.

Siden vi er i Hemsedal anbefaler vi at bedriftene også utnytter mulighete til å legge inn en fysisk aktivtet i forbindelse med seminaret. Vi har tilgang til den nye høyt og lavt parken som er åpnes for grupper hele året. Vi kan også tilby Via Ferrata, fjellturer, fiske og sykkel om sommeren. Om vinteren kombinerer ofte bedriftene dette med en ski eller at det legges inntil en helg.

Den mest populære seminaret om vinteren er med 2 eller 3 overnattinger og skikjøring på formiddagen. Dagene starter med tidlig frokost og 4 timer i bakken fra 09.00 til 13.00, etterfulgt av lunsj og 2 x 90 min seminar. Avsluttes med middag og kveldsaktivtet.

Vi holder også seminaret over flere dager og tilbyr også et dagsseminar uten overnatting. Vi tilbyr 4 ulike konferanse og overnattingsalternativer i ulike prisklasser.

Om sommeren er den mest etterspurte pakken fra lunsj til lunsj. Man ankommer Hemsedal til lunsj, har deretter 2 x 90 min sesjon. Avslutter med en kveldsaktivtet og middag. Videre er det frokost om morgenen og deretter 2 x 90 min og avslutning med lunsj. 

Velkommen til Hemsedal og en mindre stresset hverdag!

Vinterseminaret

Vinterseminaret holdes over 2-3 dager

Dette er det mest populære vinterseminaret, men dette skreddersyr vi etter behov. Deltagerne ankommer kvelden før.

DAG 1 Frokost, alpinanlegget eller langrenn fra 09.00 til 13.00. Lunsj og deretter 2 x 90 min sesjon med analyse av bedriften og hver enkelt ansatt.
Avslutter med en kveldsaktivtet og middag.

DAG 2 Frokost, alpinanlegget eller langrenn fra 09.00 til 13.00. Lunsj og deretter 2 x 90 min med inviduelle anbefalinger og øvelser for hver ansatt, etterfulgt av felles implementering.
Avsluttes med å hjemreise eller middag og overnatting.

Sommerseminaret

Seminaret holdes over 1-2 dager

Dette er det mest populære sommerseminaret går fra lunsj til lunsj, men dette skreddersyr vi etter behov. 

DAG 1 Ankommer til lunsj og deretter 2 x 90 min sesjon med analyse av bedriften og hver enkelt ansatt. Avslutter med en kveldsaktivtet og middag.

DAG 2 Frokost, og deretter 2 x 90 min sesjon med inviduelle anbefalinger og øvelser for hver ansatt, etterfulgt av felles implementering.  Avsluttes med lunsj og kan kombineres med aktivteter i naturen. 

Kurs innhold

Kurset tilpasses hver gruppe, men dette er hovedinnholdet:

  • Kursdeltagerne fyller inn et online skjema før kurset starter
  • Hver kursdeltager får sin rapport, gjennomgang hvordan deltagerne kan målrettet jobbe trinn for trinn til løsningen på utfordringen(e)
  • En felles og en individuell plan med praktiske øvelser 
  • Kurset vil ha 4 bolker a 90 min hvor det vil bli gjennomgang av en kombinasjon av teori og praktiske øvelser
  • I kurset vil du få eksempler på hvordan utfordringene fysisk påvirker kroppen i form av smerte og utmattelse

Resultatet av Harmonimetoden gjør at de ansatte kan mestre høyere nivå av stress og utfordringer. Den gir oversikt over ansattes og bedriftens behov og gir en mer effektiv og produktiv organisasjon.

Konferanse alternativer

Konferanse og overnattingsalternativer

Det enkleste er å ha overnatting og seminar på samme plass, så avhengig av størrelsen på gruppen lager vi et sett alternativer.

Vi tilbyr konferanser og overnattingsalternativer i ulike prisklasser fra gårdsbruk til hoteller med opptil grupper på 200 personer.

For friskusene har vi også mulighet til Lavvo hele året. Om vinteren kan vi kombinere dette med isfiske. 

Kontakt oss for et tilbud

Leaderboard

Leaderboard er en løsning utviklet av best solution som gir deg oversikt over behovene i organisasjonen.

De ansatte følger en prosedyre via Harmoni Appen som da innhenter data til Leaderboard. Administrator vil da se hvilke behov som er størst i bedriften, samt forslag til tiltak for å oppfylle disse.

Våre fornøyde kunder

”Hurra! Vi har klart å redusere sykefraværet i Nes kommune! I enkelte avdelinger er sykefraværet redusert fra 11-12 % til 7-8 %. Noen avdelinger har 0 % sykefravær! Hittil i år ligger vi på 4,2 % totalt. Vi har samarbeidet med BestSolution, og har hatt fokus på hvordan vi håndterer stress/konflikter, hvordan dette setter seg i kroppen og gjør utslag i stressrelaterte sykdommer. Hvordan håndterer hver og en av oss dette, hvordan påvirker det kollegaer og arbeidsmiljø! Vi har lært metoder som gir oss et «verktøy» til å håndtere situasjoner vi kommer i. Veiledningen har foregått både i grupper og for enkeltmennesker. Vi ser at mindre grupper eller enkeltpersoner gir de beste resultatene. Vi gleder oss til å lære mer, bruke verktøyet slik at de ansatte får en god arbeidshverdag! Glade, friske fornøyde arbeidstakere gir oss godt miljø og lavt sykefravær. Aud Helen Solberg

Kommunalsjef, Nes Kommune

”Flå kommune har i flere år hatt svært høyt sykefravær i en av sine enheter (15-18 %). En rekke tiltak har blitt gjennomført uten resultat. Samtidig scorer medarbeiderne høyt på trivselsfaktoren ved denne arbeidsplassen. Høsten 2013 startet en konkret satsing. Det ble gjennomført samtaler med hver enkelt medarbeider om hva den enkelte mente og tenkte om det høye sykefraværet. Samtidig introduserte vi vår samarbeidspartner BestSolution et antall samlinger med de ansatte. Dette var noe helt nytt! BestSolution sin praktiske tilnærming gjorde inntrykk på de ansatte. Sykefraværsprosenten gikk raskt nedover. Et halvt år senere var det totale fraværet kommet ned i 5,4%. Dette er et svært godt resultat. Fokuset og verktøyet har gjort oss optimistiske med tanke på fortsettelsen.” Britt H. Thalerud

Personalsjef, Flå Kommune

Ønsker du et bedre arbeidsmiljø?

Send oss en melding, så tar vi kontakt med deg for å høre hva vi kan hjelpe deg med.